Hva sier mine kunder

Gi en tilbakemelding

Mye til ettertanke

5.0

Her var det mye til ettertanke. Da jeg hadde lest den ut, ble jeg sittende og tenke med vemod og takknemlighet på min egen nære familie og deres historier - foreldre, bestemor, tanter og onkel som betydde mye for meg i oppveksten (alle er dessverre borte). De var på hver sin måte med på å forme mitt liv, samtidig som de hadde vokst opp i en helt annen tid og hadde sine unike historier.
Jeg skulle ønskejeg hadde vært enda mer nysgjerrig på å høre om deres opplevelser og tanker mens de ennå var i live. Takk for gode opplevelser, først og fremst med selve boken, men også med alt den i ettertid har fått meg til å fundere over!

Ingrid

Inspirert av deg

5.0

Inspirert av deg la jeg opp min bursdag som en historietime. 3 generasjoner møttes først på kirkegården. Deretter hjem hvor slekninger fortalte historier fra livet. Også minner fra livet til de som nå hviler ut under jorden. Annonsert Quiz som avslutning, fikk selv de minste til å følge godt med. Meget interessant og lærerik bursdagsfeiring. Takk skal du ha!

NN

Tenk hva mennesker har opplevd?

5.0

Avsløringen av årsaken til den manglende interessen fra læreren den gangen, er en skikkelig overraskelse som satt mange tanker i sving. Tenk hva mennesker har opplevd? Jeg ble så glad på Vildes vegne som rakk å leve så lenge at hun fikk svaret på en slik livslang gåte.

Anne Lene Johnsen

Jeg er imponert.

5.0

«Da har jeg lest boken din. Den ble lest på to ettermiddager. Dette var bra. Jeg er imponert. Dette var en varm, fin og rørende skildring av et liv. Jeg likte spesielt godt den delen som omhandler hennes ektefelle da han ble syk, og hvordan hun håndterte dette. Du skildrer også på en fin måte hvordan du ble kjent med henne. Hun må virkelig ha vært et godt og raust menneske.»

Gunnar Lothe Høgseth

Med et smil og tårer i øynene

5.0

« Eg las med et smil og tårer i øynene, og det kan en mann på 49 år med stolthet si».

Marius

Varmt og fint fra første side

5.0

Hei. Tusen takk for nydelig, stille bok. Setter stor pris på den fine respekten du viser for Vildes kristne tro. Det var rørende. Håper mange får lest boka. Varmt og fint fra første side. Gratulerer.

Thomas
GRATIS E-BOK
VINTERLANDSKAP
lockbookcartcrosschevron-down