Hva sier mine kunder

Gi en tilbakemelding

Tenk hva mennesker har opplevd?

5.0

Avsløringen av årsaken til den manglende interessen fra læreren den gangen, er en skikkelig overraskelse som satt mange tanker i sving. Tenk hva mennesker har opplevd? Jeg ble så glad på Vildes vegne som rakk å leve så lenge at hun fikk svaret på en slik livslang gåte.

Anne Lene Johnsen

Jeg er imponert.

5.0

«Da har jeg lest boken din. Den ble lest på to ettermiddager. Dette var bra. Jeg er imponert. Dette var en varm, fin og rørende skildring av et liv. Jeg likte spesielt godt den delen som omhandler hennes ektefelle da han ble syk, og hvordan hun håndterte dette. Du skildrer også på en fin måte hvordan du ble kjent med henne. Hun må virkelig ha vært et godt og raust menneske.»

Gunnar Lothe Høgseth

Med et smil og tårer i øynene

5.0

« Eg las med et smil og tårer i øynene, og det kan en mann på 49 år med stolthet si».

Marius

Varmt og fint fra første side

5.0

Hei. Tusen takk for nydelig, stille bok. Setter stor pris på den fine respekten du viser for Vildes kristne tro. Det var rørende. Håper mange får lest boka. Varmt og fint fra første side. Gratulerer.

Thomas

Den var ikke lett å legge fra seg

5.0

Jeg startet på boken din en kveld i forrige uke, og det første jeg gjorde da jeg våknet neste morgen var å finne den frem igjen og lese den ut. Den var ikke lett å legge fra seg.
Du gir et varm og nært portrett av en sterk, selvstendig og ikke minst fordomsfri dame. Det var nok langt fra alle i de kristelige miljøene i Langevåg som ville turt å åpent anerkjenne ditt og Helges forhold på samme måte, ikke minst med tanke på at dette begynner å bli noen år siden.
Du skildrer livet til én unik person, men boken gir samtidig en fin beskrivelse av tiden hun vokste opp i. Her var mye til ettertanke. Da jeg hadde lest den ut, ble jeg sittende og tenke med vemod og takknemlighet på min egen nære familie og deres historier - foreldre, bestemor, tanter og onkel som betydde mye for meg i oppveksten (alle er dessverre borte). De var på hver sin måte med på å forme mitt liv, samtidig som de hadde vokst opp i en helt annen tid og hadde sine egne unike historier. Jeg skulle ønske jeg hadde vært enda mer nysgjerrig på å høre om deres opplevelser og tanker mens de ennå var i live.
Takk for gode opplevelser, først og fremst med selve boken, men også med alt den i ettertid har fått meg til å fundere over!

- Ingrid
lockcartcrosschevron-down